Draken & Co

Draken & Co

Om bloggen

I huvet på en drake.

Pissenisse!

ditt & dattPosted by Katarina Strahl Fri, July 31, 2009 07:29:03

Det är inte lätt att ha hane alla gånger... Är vell inte helt förnöjd med Pipen just nu. Han är lite haning. Visst han äter som en häst och har bra hull men han lämnar lite våta visitkort! Not so nice.smiley
Han är nog lite sexuelltfrustrerad pga att han inte har fått kryp på ordentligt.. Stackarn!
För det ser inte ut som Viveka är gravid hon heller..smiley
Så det är bara att stå ut och hålla tummarna för att han börjar uppföra sig bättre igen.

Men däremot kanske Trine är på G. Hon har fått en dunderkur med tistelolja och E-vitamin. Det har kanske hjälpt eller så är det kanske mer mattes tankeöverföring som har fungerat..?
Ialla fall så går Pipen omkring och pratar iställtsamt med henne och ser ut som han är fastklistarad vid hennes bak..! Han som förut inte över huvudtaget har brytt sig. Först gången Trine löpte så gick han till sin stora kärlek Ulla istället. Knaskatt!
Så nu vill jag ha hjälp med tumhållning för Trine och Pipen!!

Projekt köket verkar svälla. Det som bara skulle sättas upp en konsoll och hyllor har nu blivit att det måste målas innan. Ett projekt som Mats säger att han ska fixa i helgen. Vi får vell se om han hinner mellan allt WoW spelande.
Själv hopps jag få igång målning av bolåda och taket i sovrummet. Eller inte. Beror ju på vad det blir för väder! Dessutom är det ju utställning i helgen och lite nyfiken på att åk och titta är jag ju...

Bäst att inte har för mycket planer. Semesterns närmar sig så smått.... Jippie!!

Sköt om er!
/Kattis

  • Comments(2)//minblogg.drakborgens.se/#post136