Draken & Co

Draken & Co

Om bloggen

I huvet på en drake.

Regn på semestern..

ditt & dattPosted by Katarina Strahl Wed, August 26, 2009 13:53:54

..är ju igen hit! Men vägs up av att jag är LEDIG!!!
Tråkigt dock att det känns som höst i luften. Men jag är LEDIG!
Det uppväger en hel del.smiley
Tiden rusar i väg. Nu har precis halva semestern gått åt. Vart tog den vägen??

I helgen som gått var jag på utställning med Pipen och hade igång Cyclopia. Vi vägde lite skogisar och träffade en hel del trevliga mänsikor och deras katter. Jättekul!
Pipen ställdes bara på söndagen och fick ett CACs till och blev nominerad. Jag var jättenöjd med det!
Ett barnbarn dök upp på söndagen till min glädje.

Lilla vackra S*Dalkullans Yami Yaffa efter Myran, aka S*Virvlas Miranda av Miraz.
Och det gick bra för lillstumpan, Ex1 och NOM!

Ojsan, S*Kaup Home Cat Unexpected Joy, är en mer avlägsen släkting.
Men jag ser ju Unni och hennes släktingar tydligt i honom!smiley

Liksom i den här filuren, S*Runsviks Panini. Här med matte Emma. Som också påminner om Unni men kanske främst om Ebba Yrhätta och Volsung Dustin..
Det är så otroligt roligt och spännade att följa släkten!

På fredag åker vi till Finland och ny vyer, närmare bestämt Jyväskylä. Ska bli spännande och roligt. Vi har ju mycket kattsläkt där över!
Roligt för att vi får träffa en massa gamla vänner och spännande för att vi får träffa en hel del nya bekanskaper.smiley

Just nu håller jag på att läsa en väldigt bra bok om fritänkare.
Verkade urtrist men när jag bläddrade och läste lite här och där så insåg jag att detta var en väldigt underhållande och på samma gång sorglig bok.
Den sätter fingret på en hel del saker som jag noterat men inte riktigt reflekterat över. Dessutom är det en bok som man kan läsa lite i när man vill eftersom det är en dialoger och inte en berättelse där man måste hålla ordning på handling och karaktärer. Enda nackdelen är formatet och tyngden men den finns säkert i pocket också.
Så håll utkik efter: Personliga samtal med fritänkare. Intervjuer av Christer Sturmark med bla. Stellan Skarsgård, Björn Ulveus, Richard Dawkins, Eva Dahlgren, Nyamko Sabuni med flera.

Viveka hon löper inte.. Men hon har gått upp i vikt och fått mer päls.
Här sitter hon i solen och njuter av sin rastgård. Krabat brukar hålla henne sällskap genom att ligga uppe på burtaket, svara när hon pratar och pussa på henne genom nätet. Sötnosen!

Idag håller jag på att skurar lådor och tvättar kläder. Hade vell hoppats på ett mer torkvänligt väder... Katternas packning är klar inför helgen men jag måste ta itu med min egen i morgon och städa av huset. Sen tror jag att jag är klar!

Sköt om er där ute!
/Kattis

  • Comments(2)//minblogg.drakborgens.se/#post140